NADA is een onderscheidende alumnivereniging, waarin de leden elkaars kwaliteiten versterken. Het is onze missie AMA afgestudeerde professionals te verbinden door kennis en kunde uit te wisselen. Dat doen wij door wisselende activiteiten aan te bieden op het vakgebied Mens en Arbeid. Dit alles op een professionele manier in een laagdrempelige en informele sfeer.

NADA is het netwerk van afgestudeerden van de Academie Mens en Arbeid (AMA) Deventer en Enschede.  

 

Wat doet NADA voor jou? Of je nu lang geleden of onlangs bent afgestudeerd, dat maakt niet uit. NADA heeft een mix van professionals, variërend van junior tot senior uit alle opleidingsrichtingen die de AMA biedt (o.a. HR-professional, Loopbaancoach en Toegepast psycholoog). Op die manier

doe je weer nieuwe kennis en contacten op en tref je misschien weer een oud studiegenoot aan. Die kans is best aanwezig, want inmiddels hebben al ruim 500 afgestudeerden zich als NADA lid aangemeld.

NADA heeft goede contacten met de AMA, gerenommeerde bedrijven en organisaties. In samenwerking met deze partners organiseren wij in de regio Enschede en Deventer verruimende en inspirerende en activiteiten voor onze leden.

NADA is ook in actie op LinkedIn. Als je lid bent van de vereniging kan je je aanmelden bij de NADA-groep van LinkedIn. Je kunt dan gericht contact zoeken met andere leden die beschikken over kennis en ervaring die jij zoekt.