paperclip

Bestuurleden gezocht

Om de vereniging te besturen zijn bestuursleden nodig. Door het terugtreden van drie bestuursleden zijn wij opzoek naar enthousiaste personen die het leuk vinden activiteiten en events te organiseren voor NADA-leden werkzaam in het HRM, HRD en Toegepaste psychologie (TP) werkveld. NADA is het netwerk van afgestudeerden aan de Academie Mens en Arbeid (AMA) van Saxion Deventer en Enschede. Om deel uit kunnen maken van het bestuur moet je afgestudeerd zijn aan de AMA van Saxion en lid zijn van NADA. Verder vragen we vooral een gezonde dosis enthousiasme en passie voor je vak! De bestuursfunctie is een vrijwilligersfunctie, waarbij onkosten worden vergoed.

Leden zijn voor NADA heel belangrijk. (Nieuwe) leden brengen nieuwe ideeën met zich mee en zo blijven we een levendige vereniging. Ook zijn nieuwe leden mogelijk toekomstige bestuursleden. Hoe meer leden we hebben, hoe meer we kunnen doen, zo simpel is het. 

Om de vereniging te besturen zijn bestuursleden nodig. Door het terugtreden van drie bestuursleden zijn wij opzoek naar enthousiaste personen die het leuk vinden activiteiten en events te organiseren voor NADA-leden werkzaam in het HRM, HRD en Toegepaste psychologie (TP) werkveld.

Wat wij van jou vragen is vrije tijd, wat wij jou bieden is de kans om ervaring op te doen als bestuurslid en te werken met andere professionals met passie voor het werkveld van de AMA.

Als bestuurslid maak je onderdeel uit van een groep enthousiaste professionals die activiteiten organiseren voor professionals binnen het eigen vakgebied. Je organiseert samen met collega bestuursleden workshops, bedrijfsbezoeken en thema events waarin actuele thema’s aan de orde komen. Je hoeft geen vergadertijger te zijn; wij vergaderen 6 tot 7 maal per jaar in de vroege avond uren. Wij komen bij elkaar om de hoofdzaken rondom de vereniging en de activiteiten met elkaar te bespreken.

Om deel uit kunnen maken van het bestuur moet je afgestudeerd zijn aan de AMA van Saxion en lid zijn van NADA. Verder vragen we vooral een gezonde dosis enthousiasme en passie voor je vak!

Wie zijn wij?

NADA is een onderscheidende alumnivereniging, waarin de leden elkaars kwaliteiten versterken. Het is onze missie AMA afgestudeerde professionals te verbinden door kennis en kunde uit te wisselen. Dat doen wij door wisselende activiteiten aan te bieden op het vakgebied Mens en Arbeid. Dit alles op een professionele manier in een laagdrempelige en informele sfeer.

NADA is het netwerk van afgestudeerden van de Academie Mens en Arbeid (AMA) Deventer en Enschede.  

NADA heeft goede contacten met de AMA, gerenommeerde bedrijven en organisaties. In samenwerking met deze partners organiseren wij in de regio Enschede en Deventer verruimende en inspirerende en activiteiten voor onze leden.

Contact:

Heb je interesse of vragen neem dan contact op met het bestuur. Wij nodigen jou dan uit voor een bijeenkomst of vergadering. Zo kun je vrijblijvend kennis met ons maken.

Thomas Krikken (secretaris), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.