paperclip

Workshop Zakelijk Tekenen – PicturePower / Manda Gritter

Op 23 juni

Bij Online

Inhoud 

Tijdens deze basistraining Zakelijk Tekenen ga je ervaren wat de kracht van visueel werken en communiceren is. Je leert de basisbeginselen van zakelijk tekenen en krijgt praktisch handvatten hoe je tekenen kunnen inzetten in jouw werk. We gaan tijdens deze training direct aan de slag met het tekenen. Je ontvangt vooraf een pakketje met benodigde materialen. Het enige dat je verder nodig hebt is een flinke portie enthousiasme en een klein beetje lef. Denk jij nu “maar ik kan helemaal niet tekenen”? Geen probleem! Iedereen kan het, de basis die je als kleuter hebt geleerd is ruim voldoende om mee te doen aan deze training. Bij zakelijk tekenen zit de kracht namelijk aan eenvoud. Denk maar eens aan de manier waarop een kind een huis of poppetje tekent.

Trainer 

De basistraining Zakelijk Tekenen wordt gegeven door Manda Gritter van PicturePower. Zij geloven in de kracht van beeld! Het helpt de boodschap beter te begrijpen én te onthouden. PicturePower helpt organisaties krachtiger en begrijpelijker te communiceren door te visualiseren. Dat doen zij onder andere door het faciliteren van visuele werksessies, het maken van praatplaten en whiteboardanimaties en het geven van trainingen zakelijk tekenen.

 

 

Datum:

23 juni 2022

Van:

15:00-17:00 uur

Locatie:

Online

Aanmelden:

Vul je aanmelding in op het Microsoft Forms-document via de LINK 

Let op: de inschrijving sluit op vrijdag 10 juni 2022 om 23:59 uur. Je ontvangt voor donderdag 23 juni alle informatie die je nodig hebt om deel te nemen aan de training.

2022-06-23 00:00:00
-0001-11-30 00:00:00