paperclip

Workshop Ontspannen omgaan met ‘lastige’ collega’s – Carolien Coerts

Op 06 oktober

Bij Online

Inhoud 

“Zij is zo negatief!”. “Hij loopt altijd de kantjes er vanaf!”. “Zij luistert nooit naar mij!”

Herkenbare gedachten? Allemaal oordelen we ongewild over wat die collega vooral niet moet doen of juist wel. En we raken gefrustreerd als die ander doorgaat met dat irritante gedrag, zelfs na aanspreken. Is het dan wel effectief om ons te richten op het veranderen van de ander? Is het überhaupt ‘onze zaak’? Wat als we eerst naar onszelf kijken? Dat doen we in deze workshop. Met de vier vragen van ‘The Work’, onderzoeken we op een vriendelijke manier onze eigen gedachten. Daardoor ontdek jij misschien ook, hoe de verandering die je in de ander wilt zien, in jezelf te vinden is. Dat maakt het contact met die ‘lastige’ collega, een stuk meer ontspannen!

Oordeel Mildheid 

Workshopleider 

Deze workshop wordt begeleid door Carolien Coerts. In de afgelopen 10 jaar heeft zij als teamcoach meer dan 100 teams geholpen met open communiceren en effectief samenwerken. Dit doet zij door samen met hen te bouwen aan veiligheid, vertrouwen en verbinding én te komen tot afspraken die door het hele team gedragen worden. Ook geeft zij regelmatig workshops aan professionals over deze onderwerpen.

 Afbeelding Carolien

Datum:

6 oktober 2022

Van:

15:00-17:00 uur

Locatie:

Online via Zoom

Aanmelden:

Vul je aanmelding in op het Microsoft Forms-document via de LINK 

Let op: de inschrijving sluit op zondag 25 september om 23:59 uur. Je ontvangt voor donderdag 6 oktober alle informatie die je nodig hebt om deel te nemen aan de workshop. 

2022-10-06 00:00:00
-0001-11-30 00:00:00