Gezocht: bestuurslid / bestuursleden NadeAMA!

Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen en willen meemaken hoe het er écht aan toe gaat als bestuurslid? De grootste alumnivereniging verbonden aan Hogeschool Saxion zoekt een nieuw lid van bestuur en dit kan jij zijn!

Als bestuurslid ben je onderdeel van een team van enthousiaste professionals. Onze doelgroep is ons ledenbestand en ons doel is het continu verder ontwikkelen van onze leden.

Wat doe je als bestuurslid?

Je organiseert, onder andere, workshops en thema-events. Dit doe je niet alleen met de andere leden van het bestuur, maar ook in nauwe samenwerking met de AMA en Saxion Kennistransfer. Het bestuur komt 6 tot 8 keer per jaar samen om hoofdzaken rondom de vereniging en om de lopende én nieuwe activiteiten te bespreken en te organiseren. Daarnaast ben je als de bestuurslid de verbindende factor tussen de AMA en NadeAMA en je zorgt ervoor dat de vereniging zichtbaar is.

Kort samengevat ben je bezig met het volgende:

 • je neemt deel aan bestuursvergaderingen;
 • je organiseert activiteiten;
 • je bent de verbinder en schakel in de samenwerking tussen NadeAMA en de AMA;
 • je bent zichtbaar voor nieuwe en toekomstige leden van NadeAMA, bijvoorbeeld door diploma uitreikingen bij te wonen.

Heb je een talent of passie? Binnen het bestuur kijken we altijd naar waar jij goed in bent. Ben je sterk met cijfers en wil je dit een rol laten spelen in je taken als bestuurslid? Of ben je een geboren leider? We kijken samen hoe dit het beste tot zijn recht komt, bijvoorbeeld door taken als penningmeester op te nemen of taken in het voorzitterschap.

Wat levert het jou op?

We denken als bestuur dus graag met jou mee en zetten jou in je kracht, maar ook het volgende is voor jou mooi meegenomen:

 • een prachtig netwerk van professionals;
 • de kans om iets terug te geven aan de leden van NadeAMA en ook aan de AMA;
 • ontwikkelings- en groeimogelijkheden voor jou als HRM of TP professional;
 • natuurlijk worden gemaakte kosten, zoals reiskosten, vergoed.

Wat heb je nodig om bestuurslid te worden?

Om onderdeel te worden van het bestuur van NadeAMA zijn de volgende punten essentieel:

 • je bent afgestudeerd aan één van de opleidingen binnen de AMA van het Saxion;
 • je bent lid van NadeAMA;
 • je draagt NadeAMA en Saxion een warm hart toe.

Interesse?

Heb je vragen of wil je eerst meer weten? Wij staan voor je klaar en helpen je graag. Wil je vrijblijvend meeluisteren of deelnemen bij een van onze vergaderingen? Je bent van harte welkom. Neem contact op met het huidige bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot snel!

 

Warme groeten, 

Floris, Leonard, Nienke, Thomas