paperclip

De kunst van het vragen stellen – Carolien Coerts

Op 01 maart

Bij Online

Inhoud 

Als HR-professional is onze rugzak gevuld met vele soorten vragen, onder meer gebaseerd op verworven kennis, jarenlange praktijkervaring en door ons ingekleurd met wie we zijn (geworden). We vinden onszelf goede vragenstellers; toch? Maar stellen we werkelijk vragen om een antwoord te horen? Of willen we de ander onbewust overtuigen? Wat is eigenlijk een “juiste vraag”? En bestaat er überhaupt zoiets? Hoe stellen we een vraag die echt leidt tot een goed gesprek? Durf jij alle vragen te stellen? Maakt het nog wat uit welke rol je bekleedt? In deze workshop geen theoretisch verhaal, maar een gezamenlijke ontdekkingstocht, op zoek naar antwoorden én enkele inspirerende boekentips.

Workshopleider 

Deze workshop wordt begeleid door Carolien Coerts. In de afgelopen 10 jaar heeft zij als teamcoach meer dan 100 teams geholpen met open communiceren en effectief samenwerken. Dit doet zij door samen met hen te bouwen aan veiligheid, vertrouwen en verbinding én te komen tot afspraken die door het hele team gedragen worden. Ook geeft zij regelmatig workshops aan professionals over deze onderwerpen.

 Afbeelding Carolien

 

Datum:

1 maart 2022

Van:

15:00-17:00 uur

Locatie:

Online

Aanmelden:

Vul je aanmelding in op het Microsoft Forms-document via de LINK 

Let op: de inschrijving sluit op donderdag 17 februari om 23:59 uur. Je ontvangt op dinsdag 22 februari alle informatie die je nodig hebt om deel te nemen aan de workshop. 

2022-03-01 00:00:00
-0001-11-30 00:00:00