Plan de Campagne (en ledenvergadering) - online

Graag nodigen we je uit voor deze belangrijke Plan de Campagne (ALV) en nemen we je mee in de toekomst van NadeAMA: 'Een toekomstbestendig NadeAMA'.

 

De zomer lijkt te zijn begonnen, de eerste helft van 2024 zit er alweer bijna op. De laatste maanden zijn voor ons als bestuur behoorlijk intensief en spannend geweest. Wij hebben meerdere sessies met de AMA gehad om onze samenwerking te intensiveren en willen deze ontwikkelingen graag met jou delen tijdens onze jaarlijkse Plan de Campagne (algemene ledenvergadering). Deze stond gepland op woensdag 19 juni 2024, maar hebben we door een tekort aan aanmeldingen verplaatst naar dinsdag 16 juli 2024.

 

Na ons 25-jarig jubileum van afgelopen jaar hebben we opnieuw gekeken naar hoe wij als NadeAMA toekomstbestendig kunnen blijven. De laatste jaren zien we een terugloop in aanmeldingen voor events en input vanuit de leden terwijl wij anderzijds nog steeds gewaardeerd worden voor het familiaire gevoel en de verbinding met de AMA. Daar komt bij dat ons bestuur aan vernieuwing toe is, maar het vinden van opvolgers heel lastig blijkt.

 

Samen met de AMA willen wij voort blijven bestaan en slaan wij de handen ineen, maar dit heeft wel gevolgen voor de huidige vorm van NadeAMA. Hierin willen wij jou dinsdag 16 juli 2024 om 20:00 uur graag meenemen en hebben wij jouw stem en input nodig voor besluitvorming en de verdere vormgeving.

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan via: Plan de Campagne (en ledenvergadering) - online - NadeAMA

 

Wij zien jou graag!

Namens het bestuur van NadeAMA Floris, Thomas, Leonard en Nienke

 

Mis dit moment niet en schrijf je in, zodat je een uitnodiging krijgt voor:

Datum en tijdstip:           dinsdag 16 juli van 20:00 uur tot 21:00 uur

Locatie:                           digitaal via Teams

 

Om je in te schrijven, zie hiernaast de inschrijfmogelijkheid. Op 14 juli ontvang je een mail met een link naar de TEAMS-bijeenkomst.