paperclip

NADA Spitsburger diner/ carrière APK

Op 24 november 2016

Bij enschede Enschede, Stadsgravenstraat 21, 7511 EP

Ben jij klaar voor de 21e eeuw? 

Toe aan een APK carrière check?   

Tom, Stijn, Dave, Stefan en Thomas organiseren het 1e #NADA Spitsburger diner! We starten om 18.30 met een bijzonder diner en tussen de gangen door laten we ons inspireren door bijzondere loopbaan-ervaringen van elkaar. 

We gaan op zoek naar wat ons onderscheid van de massamens: de spitsburger en kijken vooruit naar hoe we kunnen (over)leven in de eeuw van de robots. 

Van hen die zich aanmelden wordt een actieve rol gevraagd. Zowel in het voortraject als op de avond zelf. Van te voren krijg je het verzoek om een bijzondere ervaring voor te bereiden a.h.v. een korte fotopresentatie.  

Na afloop evalueren we met een drankje bij het kunstenaars-cafe Bolwerk. We hopen op een kleine, gemixte groep met professionals, studenten en vreemdelingen. 

Toelichting op het begrip spitsburger, de massa-mens: http://www.hrbase.nl/profiles/blogs/spitsburgers-massa-werknemers.

 

Aanmelden:

NADA-leden kunnen zich inschrijven via de knop 'aanmelden' op de website.

Niet-leden kunnen zich aanmelden via info@nadeama.nl Je kunt je aanmelden door je in te schrijven o.v.v. 'Spitsburger event/ Carrière APK'. 

Eigen bijdrage: ongeveer 15 euro.  Voor NADA-leden neemt NADA die kosten voor haar rekening.

Na aanmelding nemen we contact met je op. 

Wij kijken uit naar jouw actieve deelname! 

Gaan

  • Community Builder Avatar Eveline Grupper
2016-11-24 00:00:00
-0001-11-30 00:00:00