paperclip

Expertmeeting – Ben jij klaar voor de inclusieve arbeidsmarkt?

Op 18 november 2016

Bij Saxion Deventer - Handelskade 75, 7417 DH Deventer Handelskade 75, 7417 DH Deventer, Nederland


Op vrijdag 18 november staat bij NADA jouw ontwikkeling als professional centraal!


Werk jij in een organisatie? Dan is de kans groot dat je als HR-adviseur, Toegepast Psycholoog of als loopbaancoach te maken krijgt met de inclusieve arbeidsmarkt.
Wat vraagt dit van jou als professional op persoonlijk gebied? Wat vraagt het van je organisatie? Laat je inspireren door de ervaringen van onderstaande deskundigen.


Jan Willem de Graaf:
Is Klinisch- en Neuropsycholoog (drs) en docent op Saxion. Hij neemt jou mee in de beperkingen die je bij medewerkers binnen de inclusieve arbeidsmarkt tegen kunt komen. Dit geeft jou een helder beeld waar wij het binnen de inclusieve arbeidsmarkt over hebben als we spreken over mensen met afstand tot arbeid.

Rob Brinkman:
Is trainer en coach. Hij traint leidinggevenden binnen het bedrijfsleven in het omgaan met belemmeringen of bij lastige situaties op de werkvloer. Hoe zet je belemmeringen van de medewerker om in krachten en kwaliteiten? Hoe reageer jij? Wat is effectief in jouw communicatie en benadering? Rob legt jou uit hoe je zelf invloed hebt op een succesvolle samenwerking.

Anton Dijkstra:
Is voorzitter van de Saxion werkgroep Diversiteit en vanuit een HR-rol binnen de Saxion Dienst HRM actief bij het realiseren van beleid en praktijk inzake de inzet van medewerkers met een arbeidsbeperking (Participatiewet). Anton neemt jou mee in de dilemma’s en uitdagingen die het streven naar een inclusieve(re) arbeidsorganisatie met zich meebrengt. Zijn tips geven je handvatten voor het realiseren van beleid en uitvoering binnen jouw organisatie.

Het programma:
13.00 – 13.30 uur ontvangst met koffie en thee
13.30 – 16.00 uur experts over de inclusieve arbeidsmarkt
16.00 – 17.00 uur uitreiking NADA scriptieprijs en netwerkborrel

NADA scriptieaward:
Tevens reikt NADA om 16:00  uur de 'NADA scriptieaward 2016' uit aan de studenten met de beste scriptie van de AMA. Aan het einde van de expertmeeting wordt de winnaar in het zonnetje gezet. We sluiten het programma af met een netwerkborrel.

Locatie: Saxion Hogeschool, Handelskade 75 in Deventer.

Aanmelden:
Meld je aan door in te loggen. Kijk voor meer informatie op www.nadeama.nl.
Niet leden zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden via info@nadeama.nl o.v.v. Expertmeeting 18 november 2016.
De bijeenkomst is gratis toegankelijk. 

We kijken uit naar je aanwezigheid!

NADA:
Is een netwerk van afgestudeerden van en werkzaam in het werkveld van de Academie Mens en Arbeid (AMA). NADA is het netwerk voor het leggen en onderhouden van contacten en het uitwisselen van kennis en ervaring op het gebied van mens en arbeid.

 

Gaan

2016-11-18 00:00:00
-0001-11-30 00:00:00