paperclip

Werken in een robotsamenleving: 'Smart Industry' en de rol van HR

Op 28 oktober 2015

Bij DocH2o, Havenkwartier, Deventer Scheepvaartstraat, 7411 Deventer, Nederland

Foto's van dit event; onder aan de pagina!

-----------------------------------

Smart Industry, nieuwe kansen
 
Al in opleiding voor een beroep als robot-intermediair, co2-accountant of dataverkoper? Wat is daarbij een hype en wat is werkelijkheid in de wereld van Smart Industry en de Internet of Things? Wat betekent dat concreet voor uw organisatie en voor stafafdelingen als Finance en HR? Wat doen we met de hrm’er en financial professional nu supercomputer Watson in staat is om zelfs het meest complexe werk over te nemen? Anderhalf uur lang krijgt u een update hoe u uw business nog beter kunt bedienen.
 
U maakt op een inspirerende locatie kennis met de nieuwe lector Smart Industry, dr. Maarten van Riemsdijk. Hij neemt u mee in een verhaal over de impact van technologie op werk en organiseren. Bovendien confronteert hij u met de uitdagingen van de Google van Duitsland: Trumpf. Vervolgens zal Antoinette Geusendam, manager bij Norma, u vanuit haar praktijkervaring meenemen in de uitdagingen die Smart Industry en technologie met zich meebrengen voor stafafdelingen als HR en Finance. Zij zal voor u afbakenen wat een hype is en wat daadwerkelijke realiteit. Tenslotte zal directeur Bert Velt van Saxion samen met student Rick Boersma ingaan op de revolutie die zich nu afspeelt in het onderwijs: waarom krijgt u over drie jaar smart ‘missiles’ in plaats van goed gekwalificeerde medewerkers?

 

       
Programma
 
Wanneer?
Woensdag 28 oktober
 
Waar?
Op een inspirerende locatie: Dok20, in het havenkwartier in Deventer. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en per auto.
 
Programma
15.30   Ontvangst met openingsdrankje en kennismaking met het smart lab
16.00   Presentaties Maarten Van Riemsdijk, Bert Velt en Antoinnette Geusendam
17.30   Napraten met een smart drankje
 
Doelgroep
Professionals, alumni, studenten en Saxionmedewerkers die actief zijn op het gebied van hrm, finance en/of bedrijfskunde.
 
Deze bijeenkomst wordt u gratis aangeboden door Nada, de samenwerkende academies AMA en FEM en het nieuwe Saxion-netwerk Smart Industry. Na afloop is er mogelijkheid om (op eigen kosten) met ons mee te eten in Deventer.
Sprekers
 
U maakt kennis met de nieuwe lector Smart Industry dr. Maarten van Riemsdijk, hr manager Antoinette Geusendam van Norma en Bert Velt (directeur) & Rick Boersma (student) van Saxion.
 
Aanmelden
 
Organisatie
 

Nada-leden kunnen zich aanmelden door in te loggen op de website. Ben je jouw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten of kwijt? Vraag deze opnieuw aan via de link: http://nadeama.nl/login/lostpassword

Niet Nada-leden kunnen zich aanmelden via deze link

U kunt contact opnemen voor meer informatie met Stephan Corporaal of Tom Morssink.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de samenwerkende studieverenigingen en alumniverenigingen AMA en FEM: NADA, Balans en Humanity. Voor meer informatie over de Smart Industry ontwikkelingen kunt u kijken op saxion.nl/smartindustry of ons volgen op twitter via twitter.com/saxionsmart
  

Gaan

2015-10-28 00:00:00
-0001-11-30 00:00:00