paperclip

´Twentse Zakenvrouw - Next Generation 2015´ op 12 juni bij Saxion

Op 12 juni 2015

Bij Saxion Enschede - M.H. Tromplaan 28 7513 AB Enschede Maarten Harpertsz. Tromplaan 28, 7513 AB Enschede, Nederland

´Twentse Zakenvrouw - Next Generation 2015´ op 12 juni bij Saxion

Op 12 juni aanstaande vindt het volgende ´Twentse Zakenvrouw - Next Generation 2015´- Event plaats. Na een succesvolle eerste editie in 2013 hebben een aantal Twentse zakenvrouwen zoals Helga Zevenbergen (SES), Ellen Lesscher (Randstad), Regina Nieuwmeijer (XL10), Caroline v.d. Molen (Saxion) en Trudy Vos (Regio Twente) zich ingezet om wederom een interessant programma samen te stellen voor dit Event. Het Event vindt plaats in samenwerking met Saxion in Enschede.

 

Programma & Sprekers

Het programma (12.00 – 18.00 uur) biedt verschillende interessante sprekers en workshops en staat in het teken van ambities en carrière! De Key-note spreekster is Janine Bos (directeur Randstad Groep Nederland). Daarnaast vinden er 10 workshops plaats en een gesprek met topvrouwen, zoals Miriam Luizink (Universiteit Twente), Ineke Oldeniel (Saxion) en Marijke van Hees (zelfstandig ondernemer en bestuurder). In de diverse workshops is er aandacht voor ondernemerschap, financiën, soft skills en er is zelfs een workshop met kinderen van topvrouwen (‘Meet the kids’)

 

Locatie & aanmelden

´Twentse Zakenvrouw - Next Generation 2015´ vindt plaats bij Saxion aan de M.H. Tromplaan, 7513 AB Enschede. Geïnteresseerden kunnen zich via de website aanmelden.

 

Waarom belangrijk voor Twente

Bedrijven met een diverse top bereiken aantoonbaar betere resultaten dan andere bedrijven. Dit als gevolg van het feit dat in die bedrijven meer ruimte is voor creativiteit en innovatie. Meer informatie hierover via www.talentnaardetop.nl. Nederland blijft achter bij buurlanden en Twente in het bijzonder, dus is het belangrijk om er alles aan doen om vrouwen te enthousiasmeren een volgende stap te zetten.

Saxion draagt als ‘Talent naar de Top’-ondertekenaar diversiteit een warm hart toe. Bij de opening van het huidige hogeschooljaar stond diversiteit centraal.

Meer informatie is te vinden op de website www.twentsezakenvrouwnextgeneration.nl

2015-06-12 00:00:00
-0001-11-30 00:00:00