paperclip

Expertmeeting 'De rol van HR bij reorganisaties'

Op 13 november 2015

Bij Latijnse School - Grote Kerkhof 6 in Deventer Grote Kerkhof 6, 7411 KT Deventer, Nederland

De rol van HR bij reorganisaties

Expertbijeenkomst van NADA – Jouw netwerk na de AMA! Een uitnodiging om ideeën op te doen, je kennis op te frissen en te netwerken.

Reorganiseren en dan? Een sociaal plan of iets anders?

Expert en spreker: Jeanette Brouwer (spreker, dagvoorzitter en bestuurder bij FNV)

Gelukkig zitten we niet meer in het diepste dal van slechte economische tijden, toch zijn er veel bedrijven die hun organisatie drastisch moeten veranderen om gezond te blijven. Of je nu HR-manager, loopbaanadviseur, HR-adviseur, coach of recruiter bent: iedereen krijgt er professioneel mee van doen.

Maar wat zijn de do's en don'ts? Wat is de rol van directie? Van de afdeling HR? Van de ondernemingsraad? Hoe stel je een sociaal plan op dat recht doet aan de huidige wet- en regelgeving?  Waarmee je recht doet aan zowel mens als organisatie? Met een veelheid aan praktijkvoorbeelden willen wij je in een interactieve bijeenkomst inspireren en kennis met elkaar delen.

In het ochtendprogramma neemt Jeanette Brouwer, dagvoorzitter en spreker je mee in de wereld van reorganisaties en ‘sociaal plannen’. Dit doet zij vanuit haar achtergrond als HR-professional en bestuurder bij FNV. Actuele casuïstiek, een koppeling met diverse wet- en regelgeving en vraagbaak voor prangende issues. Dat biedt het ochtendprogramma. Na lunch en ontspanning vervolgen wij het programma in de middag met praktijkvoorbeelden. Je gaat zelf aan de slag!

Al met al een programma waarin actuele ontwikkelingen, duurzame inzetbaarheid, en de rol van de HR-Business Partner een rol spelen. Praktisch en toepasbaar in je dagelijkse praktijk. Vanzelfsprekend met een mix van theoretische onderbouwing en actieve inbreng door jou als deelnemer.

Vanaf 15.00 uur vervolgen wij het programma met de uitreiking van de NADA scriptie-award. Drie veelbelovende scripties zijn door een jury van NADA leden beoordeeld en de winnaar ontvangt een stimuleringsprijs.

Programma van vrijdag 13 november:

09:30 uur          Inloop

10:00 uur          Reorganiseren en dan? Een sociaal plan of iets anders?

12:30 uur          Lunch

13:30 uur          Vervolg ochtendprogramma

15:00 uur          Pauze + Ontvangst gasten i.v.m. NADA Scriptie Award

15.30 uur          Presentaties NADA-Scriptie Award en uitreiking 

16:00 uur          Napraten onder het genot van een hapje en een drankje

Aanmelden:

Meld je snel aan!

Wij kunnen maximaal 40 deelnemers ontvangen, dus geef je snel op.

Zowel leden als niet-leden zijn welkom:

  • NADA leden kunnen zich aanmelden door in te loggen op de website www.nadeama.nl (klik op de homepage op de sleutel onder de agenda of ga naar: http://www.nadeama.nl/login). 

    Ben je jouw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten of kwijt? Vraag deze opnieuw aan via de link: http://nadeama.nl/login/lostpassword.  Log in om je gegevens up-to date te maken en om je aan te melden voor een event. Bij vragen of onduidelijkheden rondom het inloggen stuur een berichtje naar thomaskrikken@outlook.com 

  • Deelname voor NADA leden en studenten van Humanity is gratis.
  • Niet-leden betalen €25,- en kunnen zich aanmelden via info@nadeama.nl o.v.v. 'Rol van HR bij Reorganisaties - 13 november 2015'.

Geef je snel op en wij ontmoeten je graag op 13 november 2015!

 Voor informatie kun je contact opnemen met Nienke Kamphuis, Thomas Krikken of Harmen Eenkhoorn via: info@nadeama.nl

Gaan

2015-11-13 00:00:00
-0001-11-30 00:00:00