paperclip

Intervisie WAIS Onderzoek voor (Toegepast) Psychologen - Margo de Vries

Op 22 maart

Bij Online

Begin je als (toegepast) psycholoog net te werken met de WAIS? Of heb je al enige ervaring, maar heb je behoefte aan methodische verdieping? In beide situaties is deze intervisie voor jou bedoeld.

Tijdens deze intervisie leer je de meerwaarde van nauwkeurig observeren en methodisch interpreteren van de WAIS (her)ontdekken: welke stappen zet je en waar let je op?

Vervolgens gaan we dit toepassen op een aantal casussen. Er worden een aantal casussen ingebracht, en wellicht heb je zelf nog interessante casuïstiek.

Na deze intervisie heb je concrete handvaten hoe je zoveel mogelijk relevante onderzoeksgegevens uit de afname en interpretatie van de WAIS kunt halen.

Als psycholoog heeft Margo de Vries tijdens haar hele loopbaan in de arbeidsdiagnostiek gewerkt. Op dit momentis zij als senior psycholoog werkzaam bij Werkleerbedrijf Lucrato. Hier is zij o.a. verantwoordelijk voor de kwaliteit van de diagnostiek en de dienstverlening van het ArbeidsDiagnosecentrum. In haar werk heeft zij veel ervaring opgedaan met de WAIS, en haar kennis en ervaring met veel collega’s kunnen delen. Dat wil zij nu ook graag met andere professionals delen. Daarom ziet zij uit jou te ontmoeting op 22 maart!

 

 

Datum:

22 maart 2022

Van:

15:00-17:00 uur

Locatie:

Online

Aanmelden:

Vul je aanmelding in op het Microsoft Forms-document via de LINK 

Let op de sluitingsdatum om je aan te melden is 18 maart 2022

2022-03-22 00:00:00
-0001-11-30 00:00:00