paperclip

Workshop Doeltreffend communiceren met tekeningen (door Carolien Coerts)

Op 14 oktober 2021

Bij Saxion Deventer - Handelskade 75, 7417 DH Deventer Handelskade 75, 7417 DH Deventer, Nederland

Workshop Doeltreffend communiceren met tekeningen

 

Hoezo een tekentraining?

Omdat een beeld meer zegt dan 1000 woorden….. en we daar veel meer gebruik van kunnen maken in ons werk. Bijvoorbeeld als trainer, om theorie op een aansprekende manier over te brengen, of als adviseur/leidinggevende om een proces/beleidsplan inzichtelijk te maken voor diverse betrokkenen.

 

Wat leer je?

Aan de hand van het “teken-alfabet” en enkele praktische tips, ga je zelf aan de slag. Je ervaart hoe makkelijk en leuk het is om doeltreffende tekeningen te maken. Concrete én abstracte begrippen laten zich vatten in tekeningen. Ook zonder tekenervaring, of als je denkt niet te kunnen tekenen. Je ontdekt de voordelen van het werken met tekeningen in plaats van foto’s. Na de training ben je in staat om enkele (abstracte) begrippen, processen en andere zaken die je regelmatig in het werk gebruikt, eenvoudig en kernachtig te tekenen. Je leert poppetjes tekenen, waarmee je emoties en acties kunt uitdrukken. Ook krijg je een aantal veelzeggende effecten aangereikt. En uiteraard kijken we naar de toepassingsmogelijkheden hiervan in je werk.

 

Workshopleider

Deze workshops worden begeleid door Carolien Coerts. Zij heeft ruim 10 jaar ervaring in het begeleiden van teams en groepsprocessen. Het is haar passie en vak om professionals met elkaar in gesprek te brengen over wat er voor hen werkelijk toe doet. Vanuit het stevig fundament van onderling begrip en vertrouwen dat daarmee ontstaat, kan iedere professional vanuit zijn unieke talent weer met plezier bijdragen aan het gezamenlijk doel. Sinds de coronamaatregelen werkt zij voornamelijk online met groepen aan verbinding en het verbeteren van communicatie en samenwerking. In haar werk maakt zij veelvuldig gebruik van de kracht van tekeningen. Zij vindt het een feestje om dit ook aan andere professionals te leren, vanwege de creativiteit en lol die dit geeft.

Een interessante sessie voor o.a. HR-professionals, managers, loopbaanprofessionals en toegepast psychologen.

 

Datum:

donderdag 14 oktober 2021

Van:

15.00 - 17.00 uur

Locatie:

Saxion Deventer - Handelskade 75, 7417 DH Deventer

Deelnemers:

10 tot 15 personen. (NADA-leden hebben voorrang op niet-leden)

Aanmelden:

Vul je aanmelding in op het Microsoft Forms-document via de LINK.

Let op de sluitingsdatum om je aan te melden is 6 oktober 2021 (ivm reserveren catering).

 

Graag tot ziens.

Meld je ook aan voor de linkedin-groep: https://www.linkedin.com/groups/1803517/

 

2021-10-14 00:00:00
-0001-11-30 00:00:00