paperclip

Workshop: talent vinden, verbinden én loslaten

Op 28 maart 2019

Bij Saxion Deventer - Handelskade 75, 7417 DH Deventer Handelskade 75, 7417 DH Deventer, Nederland

Graag nodigen wij je uit.

Qambium - De HRevolutie is bereid gevonden een workshop voor NADA-leden te verzorgen. Een workshop over talent vinden, verbinden én loslaten.

Allemaal zijn we op zoek naar onderscheidende en eigentijdse oplossingen voor het vinden, verbinden én loslaten van talent. In deze workshop dagen we jou uit met prikkelende vragen om naar je belangrijkste HR-uitdagingen te kijken.

 

Over Qambium

Het moet anders, traditionele HR werkt niet meer! De nieuwe generatie medewerkers past niet langer in hokjes. Talent wil groeien, de lucht is de grens. Op een eigentijdse en onderscheidende manier het juiste talent vinden, verbinden en ook in verbinding weer loslaten. Dat zijn in de komende jaren de belangrijkste uitdagingen voor organisaties.

Als eigentijds HR adviesbureau, hebben wij onze eigen Qambium methode ontwikkeld en met die methode een unieke HR positie verworven in de markt. In 2018 waren we genomineerd voor de MKB Innovatie Top 100! Qambium staat voor groei. Groei voor medewerkers, groei voor onze opdrachtgevers. Effectieve HR anno nu vraagt om een creatieve, proactieve en eigentijdse benadering. Social media spelen daarin een cruciale rol. www.qambium.nl

 

Over Stefanie Stam – Directeur van Qambium

Als afgestudeerd AMA’er, ervaren HRM’er én ondernemer verbindt zij de razendsnelle ontwikkelingen in HR en marketing aan ‘mens en werk’ binnen organisaties. Bevlogen, verbindend en daadkrachtig, dat kenmerkt de stijl van Stefanie. Als sparringpartner voor directeuren en managers helpt hen om eigentijdse keuzes te maken en HR naar een hoger plan te tillen.

Samen met een klein team van enthousiaste collega’s staat zij iedere dag weer klaar voor onze opdrachtgevers in onder meer MKB en zorg.

 

Programma

18:30 uur                  Ontvangst

19:00-20:00 uur      Workshop

20:00-21:00 uur      Netwerkborrel

 

Locatie

Rollecate Saxion Deventer, Handelskade 75, Deventer

 

Aanmelden

Aanmelden voor deze workshop kan hier via het Google-formulier. 

2019-03-28 00:00:00
-0001-11-30 00:00:00